Polyuretaanipinnoitukset

Polyuretaanipinnoitteella lisätään mm. mekaanista kumiskestävyyttä, korroosiosuojana kemikaaleja vastaan, voidaan käyttää vesieristeenä.

Käyttämässämme polyuretaaneissa on erittäin hyvä tartuntakyky: teräkseen, betoniin, alumiiniin, sementtiin, puuhun, bitumiin, asfalttiin, lyijyyn sekä erilaisiin eristysmateriaaleihin. Loistavat mekaaniset ominaisuudet kulutusta, iskuja, painaumia ja hankaamista vastaan.

– Erinomainen kestävyys lämmönvaihtelulle (-50c – +120c).
– Palamaton ja voidaan maalata.

Käyttökohteet

Kaivosteollisuuden siirtoputkistot/ lieteputket ja putkiyhteet, kuljetinlaitteet, paperiteollisuus, jätevesijärjestelmissä ja -puhdistamoissa, säiliöpinnoituksissa, laivanrakennusteollisuudessa sekä rakennusteollisuudessa saumaus ja tiivistysmateriaalina.

– Korroosiosuojana kemikaaleja vastaan:

merivedelle, etikkahapolle, rikkihapolle, suolahapolle, typpihapolle, demineralisoitu vesi, raakaöljylle, polttoöljylle, bensiinille jne.

Putkistot

Tarjoamme asiakkaille kokonaisvaltaista putkistojen polyuretaani pinnoitus palvelua.

Teemme tilaajalle tuotteen alusta loppuun asti valmiiksi ja tarvittaessa myös asennettuna, eli putket hitsataan määrämittoihin, teräsraepuhalletaan, putken sisäpinta pinnoitetaan polyuretaanilla ja ulkopinta maalataan.

Takuu työlle

Pinnoitteeseen johdetaan 32000v sähköä joka ilmaisee mahdolliset huokoset ja virheet pinnoitteessa.

Vastaavaa takuuta ei ole muilla valmistajilla edes pienemmillä voltti määrillä.

– Polyuretaaniseokset ovat alansa parhainpia, jotka on hyväksytty mm. ydinvoimaloihin ja Masa-yards:in merivesiputkistoihin.

– Polyuretaaniseokset katsotaan tapauskohtaisesti riippuen kosketuksissa olevasta materiaalista ja kemikaaleista.

Ota yhteyttä

Rah-kone Piping Oy
Kauppakuja 3
94450 Keminmaa / Finland
+358 40 583 7086
markus.rahkonen(at)rah-kone.fi

Luotettava kumppani tilaajavastuu