Belzona

Rah-Kone Piping Oy toimii Belzona tuotteiden edustajana ja jälleenmyyjänä Pohjois-Suomen alueella. Toimitamme asiakkaalle pinnoite työn valmiiksi tehtynä tai halutessaan asiakas voi ostaa pelkän pinnoite materiaalin ja tehdä työt itse. Elikkä pelkkä Belzona materiaalin myynti onnistuu myös.

Belzona on maailman johtava polymeerien valmista korjaus ja huoltotöihin. Ja on maailman eniten käytetty korjaustuote teollisuuden kunnossapito töissä. Yhdistämällä tuntemus polymeerejen mekaaniseen rakenteeseen syntyy Belzona.

Belzona perustettiin Englannissa vuonna 1952 Tanskalaisen Jorgen Svendesenin johdolla. Yhtiö on toiminut maailmanlaajuisesti 30 vuoden ajan suojapinnoitteite ja komposiitti pinnoitteiden valmistajana ja tuotekehittäjänä.

Belzona käytetään monilla eri teollisuuden aloilla, kuten kaivosteollisuus, paperi ja massa, energia, laiva ja meri teollisuus, petrokemia, mekaaninen teollisuus, vesi ja viemäröinti, ja kiinteistöalalla. Belzona suojaa, korjaa ja ehkäisee mekaanista kulumista, korroosiota ja kavikaatiota. Tuotesarja koostuu täyteaineista, pinnoite ja sulk  materiaaleista. Beltzonan kainsainvälinen päämaja sekä tutkimus ja kehitys keskus sijaitsevat Harrogate Englannissa.