Belzona

Rah-Kone Piping Oy toimii Belzona tuotteiden edustajana ja jälleenmyyjänä Pohjois-Suomen alueella. Toimitamme asiakkaalle pinnoitetyön valmiiksi tehtynä tai halutessaan asiakas voi ostaa pelkän pinnoitemateriaalin ja tehdä työt itse. Elikkä pelkkä Belzona materiaalin myynti onnistuu myös.

Belzona on maailman johtava polymeerien valmistaja korjaus- ja huoltotöihin. Belzona on myös maailman eniten käytetty korjaustuote teollisuuden kunnossapitotöissä. Yhdistämällä tuntemus polymeerien mekaaniseen rakenteeseen syntyy Belzona.

Belzona perustettiin Englannissa vuonna 1952 Tanskalaisen Jorgen Svendesenin johdolla. Yhtiö on toiminut maailmanlaajuisesti 30 vuoden ajan suojapinnoitteiden ja komposiittipinnoitteiden valmistajana ja tuotekehittäjänä.

Belzona käytetään monilla eri teollisuuden aloilla, kuten kaivos-, paperi- ja massa-, energia-, laiva- ja meri-, petrokemia-, mekaaninen teollisuus, sekä vesi-,  viemäröinti- ja  kiinteistöalalla.

Belzona suojaa, korjaa ja ehkäisee mekaanista kulumista, korroosiota ja kavikaatiota. Tuotesarja koostuu täyteaineista, pinnoite ja sulk  materiaaleista. Belzonan kansainvälinen päämaja sekä tutkimus- ja kehityskeskus sijaitsevat Harrogatessa Englannissa.