markus.rahkonen@rah-kone.fi
+358 40 583 70 86

Kauppakuja 3
94450 Keminmaa

Polyuretaani lämpöeriste

Polyuretaani lämpöeriste on asennuskohteessa ruiskutettava polyuretaanieriste joka liimautuu rakenteisiin ja muodostaa täysin saumattoman ja tiiviin eristeen koko rakennuksen ympärille. Samalla kun rakenteiden lämmöneristettävyys paranee moninkertaiseksi, eristekerros toimii tuulensuojana ja höyrysulkuna.

Ruiskutettavalla PU-eristeellä seinärakenteiden paksuudet voidaan säilyttää ennallaan. Seinärakenteiden nykyinen lämmöneristevaatimus 0,17 W/m2K saavutetaan 150 mm:n eristekerroksella.

Polyuretaanieristeellä ratkaistaan turvallisesti vaikeasti toteutettavien ala- ja yläpohjien eristäminen vaivattomasti. Ruiskutettavalla PU-eristeellä voidaan lisäksi eristää kattorakenteita myös ulkopuolelta.

PU-eriste voidaan myös ruiskuttaa rakennuksen kattoon, seinään tai ryömintätilalliseen alapohjaan. Se tiivistää rakennuksen ilmanvuotokohdat ja muodostaa täysin saumattoman eristeen koko rakennuksen ympärille. Sillä ei ole matkapuhelinliikennettä haittaavaa alumiinikalvoa.

Umpisoluisen ruiskutettavan Ekospray 40E Pu-eristeen tiheys on 40 kg/m3 tai korkeampi. Sen lämmönjohtavuus on jopa 0,025 W/mK ja vesihöyryn läpäisevyys on 0,5 x 10-12 kg/m2sPa, joten sitä on turvallista käyttää lähes kaikissa rakenteissa paksuna eristekerroksena ilman höyrysulkua tai kosteusteknistä riskiä. Jo 35 mm:n eristekerros antaa riittävän vesihöyryn vastuksen normaalille asuinrakennukselle.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käyttömme.