markus.rahkonen@rah-kone.fi
+358 40 583 70 86

Kauppakuja 3
94450 Keminmaa

Liukueste huomioväri pinnoitukset

Tuotesuojattu liukueste huomioväri pinnoitusmenetelmä betoni ja ritilä tasoille sekä ritilä askelmille.

Huomioväri pinnoituksella on monia käyttötarkoituksia ne tuovat lisää turvallisuutta erilaisiin ympäristöihin.

Hätäpoistumistiet ja Kokoontumispaikat:
Liukueste huomioväri pinnoituksella voit varmistaa hätäpoistumisteiden ja kokoontumispaikkojen olevan selkeästi näkyvissä. Tämä on tärkeää turvallisuuden kannalta.

Kulkuväylät:
Pinnoituksen avulla voit määrittää turvalliset kulkuväylät teollisuus ympäristöissä, joissa liikkuminen voi olla haastavaa ja vaarallista.

Liukkaiden lattiapintojen ovien edessä:
Talvisin, kun lattiapinnat voivat olla liukkaita ovien edessä. Liukueste huomioväri pinnoituksella varmistetaan turvallinen huolto- ja varastotilojen käyttö.

Huoltomontut ja  huoltokäytävät:
Huoltotasoilla ja niiden portaikoissa liukueste huomioväri pinnoituksella tehostat askelmien erottuvuutta hämärissä olosuhteissa. Huomioväri varmistaa askelman jaon, joka erottuu selkeästi ja samalla  pinta on pitävä.

Lastausalueet:
Lastausalueilla merkinnät helpottavat kuormaustöiden sujumista ja tuovat lisäturvallisuutta alueille, joilla raskasta liikennettä esiintyy.

Soveltuvuus sisä- ja ulkokäyttöön:
Pinnoitusmenetelmämme soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin, joten voit hyödyntää niitä eri ympäristöissä.

Nosto-ovien edustan turvallisuus:
Nosto-ovien edustat, joissa on raskasta liikennettä varustetaan usein merkinnöillä, jotka tarjoavat liukuesteen karkeutta kolmessa eri profiilissa. Näin voit räätälöidä turvallisuuden tarpeidesi mukaan.

Virallisesti hyväksytty ja luotettava:
Käyttämämme liukuestepinnoite on ainoa Suomessa virallisesti hyväksytty vaihtoehto. Voit luottaa tuotteemme laatuun ja turvallisuuteen.

Epoxi-pohjainen pinnoite:
Liukueste huomioväri pinnoitus perustuvat epoxi-pohjaiseen pinnoitteeseen. Mikä takaa kestävyyden ja pitkäikäisyyden kaikissa olosuhteissa.

Tehokas ja tasalaatuinen ratkaisu:
Aiemmin käytetyt liukueste huomioväri pinnoitukset, joissa käytettiin maalin sekaan karbiidi murskaa, eivät ole tasalaatuisia eivätkä välttämättä saaneet tarvittavia turvallisuus sertifioituja hyväksyntöjä. Sen sijaan tarjoamme tehokkaan ja luotettavan ratkaisun turvallisuutesi tueksi sertifioidulla pinnoituksella.

Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua parantamaan teollisuus tilojen turvallisuutta ja käytettävyyttä ammattitaidolla ja luotettavilla tuotteilla. Luota meihin, kun kyse on turvallisuudesta ja tehokkuudesta!