Liukueste huomioväri pinnoitukset

Tervetuloa tutustumaan tuotesuojattuun liukueste huomioväri pinnoitusmenetelmäämme betoni- ritilä tasoille sekä ritilä askelmille.

Huomioväri pinnoituksella on monia käyttötarkoituksia ne tuovat lisää turvallisuutta erilaisiin ympäristöihin.

Hätäpoistumistiet ja Kokoontumispaikat:
Liukueste huomioväri pinnoituksesta voit varmistaa, liukueste huomioväri pinnoituksella voit varmistaa hätäpoistumisteiden ja koontumispaikkojen olevan selkeästi näkyvissä. Tämä on tärkeää turvallisuuden kannalta.

Kulkuväylät:
Pinnoituksen avulla voit määrittää turvalliset kulkuväylät teollisuus ympäristöissä, joissa liikkuminen voi olla haastavaa ja vaarallista.

Liukkaiden lattiapinnat ovien edessä:
Talvisin, kun lattiapinnat voivat olla liukkaita ovien edessä, liukueste huomioväri pinnoituksella voit helpottaa huolto- ja varastotilojen käyttöä.

Huolto montut ja sekä huoltokäytävät:
Huolto tasoilla ja niiden portaikoissa, liukueste huomioväri pinnoituksella tehostat askelmien erottuvuutta hämärissä olosuhteissa. Huomioväri varmistaa, että askelma jako erottuu selkeästi, samalla kun pinta on pitävä.

Lastausalueet:
Lastausalueilla merkinnät helpottavat kuormaustöiden sujumista ja tuovat lisäturvallisuutta alueille, joilla raskasta liikennettä esiintyy.

Soveltuvuus sisä- ja ulkokäyttöön:
Pinnoitusmenetelmämme soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin, joten voit hyödyntää niitä eri ympäristöissä.

Nosto-ovien aukkojen turvallisuus:
Nosto-ovien aukot, joissa on raskasta liikennettä, voidaan varustaa merkinnöillämme, jotka tarjoavat liukuesteen karkeutta kolmessa eri profiilissa. Näin voit räätälöidä turvallisuuden tarpeidesi mukaan.

Virallisesti hyväksytty ja luotettava:
Käyttämämme liukuestepinnoite on ainoa Suomessa virallisesti hyväksytty vaihtoehto, ja sillä on yli 5 vuoden käyttöhistoria muualla maailmassa. Voit luottaa tuotteemme laatuun ja turvallisuuteen.

Epoxi-pohjainen pinnoite:
Liukueste huomioväri pinnoitus perustuvat epoxi-pohjaiseen pinnoitteeseen, mikä takaa kestävyyden ja pitkäikäisyyden kaikissa olosuhteissa.

Tehokas ja tasalaatuinen ratkaisu:
Aiemmin käytetyt liukueste huomioväri pinnoitukset, joissa käytettiin maalin sekaan karbiidi murskaa, eivät ole tasalaatuisia eivätkä välttämättä saaneet tarvittavia turvallisuus sertifioituja hyväksyntöjä. Sen sijaan tarjoamme tehokkaan ja luotettavan ratkaisun turvallisuutesi tueksi sertifioidulla pinnoituksella.

Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua parantamaan teollisuus tilojen turvallisuutta ja käytettävyyttä ammattitaidolla ja luotettavilla tuotteilla. Luota meihin, kun kyse on turvallisuudesta ja tehokkuudesta!