markus.rahkonen@rah-kone.fi
+358 40 583 70 86

Kauppakuja 3
94450 Keminmaa

Liikuntasaumojen korjaustyöt

Liikunasauma betonilattian korjaus

Teemme ympäri Suomen liikuntasaumojen korjaus ja kunnostustyöt:
Jos lattian liikuntasaumat ovat kuluneet tai rikkoutuneet alkaa sauma kohtaan kertyä hiekkaa, soraa ja muita aineksia joka tukkivat liikuntasauman raon ja betoni laatat eivät pääse liikkumaan vapaasti joka taas johtaa lattialaatan halkeiluihin.
Poistamme vanhat liikuntasaumat ja leikkaamme tarvittaessa kiinni menneet saumaus raot auki ja asennamme uudet lattian saumaus massaukset.
Käytämme näissä töissä Belzonan laadukkaita tuotteita.

Rakennuksen luotettavuus ja kestävyys perustuvat usein näkymättömiin yksityiskohtiin, joista yksi tärkeimmistä on betonilattian liikuntasauma.
Rah-Kone Piping Oy on asiantuntija juuri tässä kriittisessä yksityiskohdassa, varmistaen lattian pitkäikäisyyden ja toimivuuden eri olosuhteissa.

Betonilattian Liikuntasaumojen Tärkeys:
Liikuntasaumat ovat keskeisiä elementtejä, jotka mahdollistavat betonilattian liikkeen kontrolloidusti –
vähentäen halkeilun riskiä ja parantaen lattian suorituskykyä ja pitkäikäisyyttä.

Liikuntasauman Liike:
Eurokoodien mukaan Rah-Kone Piping Oy:n suunnittelu tiukasti noudattaa eurokoodien SFS-EN 1992-1-1 ohjeistusta betonin viruman ja kutistuman vaikutusten määrittämisessä. Tämä varmistaa, että jokainen liikuntasauma on mitoitettu kestämään oletetut loppukutistumat ja lämpötilan aiheuttamat pituuden muutokset, jotka Suomen olosuhteissa voivat olla merkittäviä.

Liikuntasaumatyypit:
Rah-Kone Piping Oy suosittelee, että pysty- ja vaakaliikuntasaumat sijoitetaan samaan linjaan, mikä varmistaa saumojen toiminnallisuuden ja rakenteellisen eheyden. Tutkimus ja kehitys on meille tärkeää, ja käytämme aina viimeisintä tietoa ja parhaita käytäntöjä teknologioidemme ja materiaaliemme valinnassa, varmistaaksemme kestävyyden ja korkean laadun jokaisessa projektissamme.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käyttömme.