markus.rahkonen@rah-kone.fi
+358 40 583 70 86

Kauppakuja 3
94450 Keminmaa

Polyuretaanipinnoitus

Polyuretaanipinnoitus lisää mekaanista kulumiskestävyyttä, toimii tehokkaana korroosiosuojana kemikaaleja vastaan, sekä voidaan käyttää myös vesieristeenä.

Käyttämässämme polyuretaaneissa on erittäin hyvä tartuntakyky: teräkseen, betoniin, alumiiniin, sementtiin, puuhun, bitumiin, asfalttiin, lyijyyn sekä erilaisiin eristysmateriaaleihin. Loistavat mekaaniset ominaisuudet kulutusta, iskuja, painaumia ja hankaamista vastaan.

Erinomainen kestävyys lämmönvaihtelulle (-50c – +120c).

Palamaton ja voidaan maalata.


Käyttökohteet

Kaivosteollisuuden siirtoputkistot/ lieteputket ja putkiyhteet, kuljetinlaitteet, paperiteollisuus, jätevesijärjestelmissä ja -puhdistamoissa, säiliöpinnoituksissa, laivanrakennusteollisuudessa sekä rakennusteollisuudessa saumaus ja tiivistysmateriaalina.

Korroosiosuojana kemikaaleja vastaan: merivedelle, etikkahapolle, rikkihapolle, suolahapolle, typpihapolle, demineralisoitu vesi, raakaöljylle, polttoöljylle, bensiinille jne.

Putkistot
Tarjoamme asiakkaille kokonaisvaltaista putkistojen polyuretaani pinnoitus palvelua. Teemme tilaajalle tuotteen alusta loppuun asti valmiiksi ja tarvittaessa myös asennettuna, eli putket hitsataan määrämittoihin, teräsraepuhalletaan, putken sisäpinta pinnoitetaan polyuretaanilla ja ulkopinta maalataan.

Takuu työlle
Pinnoitteeseen johdetaan 32000v sähköä joka ilmaisee mahdolliset huokoset ja virheet pinnoitteessa.

Vastaavaa takuuta ei ole muilla valmistajilla edes pienemmillä voltti määrillä.

Polyuretaaniseokset ovat alansa parhaimpia, jotka on hyväksytty mm. ydinvoimaloihin ja Masa-Yards:in merivesiputkistoihin.

Polyuretaaniseokset katsotaan tapauskohtaisesti riippuen kosketuksissa olevasta materiaalista ja kemikaaleista.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käyttömme.