Lämpöeriste

Asennuskohteessa ruiskutettava polyuretaanieriste liimautuu rakenteisiin ja muodostaa täysin saumattoman ja tiiviin eristeen koko rakennuksen ympärille.

Samalla kun rakenteiden lämmöneristettävyys paranee moninkertaiseksi, eristekerros toimii tuulensuojana ja höyrysulkuna.

Ruiskutettavalla PU-eristeellä seinärakenteiden paksuudet voidaan säilyttää ennallaan. Seinärakenteiden nykyinen lämmöneristevaatimus 0,17 W/m2K saavutetaan 150 mm:n eristekerroksella.

Polyuretaanieristeellä ratkaisee turvallisesti vaikeasti toteutettavien ala- ja yläpihjien eristämiseen vaivattomasti. Ruiskutettavalla PU-eristeellä voidaan lisäksi eristää kattorakenteita myös ulkopuolelta.

PU-eriste voidaan myös ruiskuttaa rakennuksen kattoon, seinään tai ryömintätilalliseen alapohjaan. Se tiivistää rakennuksen ilmanvuotokohdat ja muodostaa täysin saumattoman eristeen koko rakennuksen ympärille. Sillä ei ole matkapuhelinliikennettä haittavaa alumiinikalvoa.

Umpisoluisen ruiskutettavan Ekospray 40E Pu-eristeen tiheys on 40 kg/m3 tai korkeampi. Sen lämmönjohtavuus on jopa 0,025 W/mK ja vesihöyryn läpäisevyys on 0,5 x 10-12 kg/m2sPa, joten sitä on turvallista käyttää lähes kaikissa rakenteissa paksuna eristekerroksena ilman höyrysulkua tai kosteusteknistä riskiä. Jo 35 mm:n eristekerros antaa riittävän vesihöyryn vastuksen normaalille asuinrakennukselle.

Ota yhteyttä

Rah-kone Piping Oy
Kauppakuja 3
94450 Keminmaa / Finland
+358 40 583 7086
markus.rahkonen(at)rah-kone.fi

Luotettava kumppani tilaajavastuu